divendres, 16 de novembre del 2007

Vuelos baratos. es

La gent de zync.es, m’han demanat un altre anàlisi, aquest cop, he d’analitzar i donar el meu parer sobre la web de www.vuelosbaratos.es (si clickes et redirecciono a la pàgina en qüestió.). Aquest cop, millor no m’ho podien posar, donat que s’apropen les tant desitjades vacances de Nadal i cap d’any, i tinc que buscar algun lloc per anar a evadir-me uns dies.
La pàgina web en qüestió, a primer cop d’ull, ja m’agrada, sembla senzilla. Faig la prova... s’ha de posar l’aeroport des del que vols sortir, només posant les primeres lletres... s’obre un desplegable que et deixa triar el que vols. S’ha de posar després on vols anar, i per el mateix procediment, s’obre un altre desplegable. Poses les dates de sortida i de tornada, tries quants adults, nens i bebès volen viatjar, i buscar... així de fàcil. A continuació, fa una exhaustiva recerca amb moltes companyies i agències, i et dona els resultats amb els preus, companyia aèria, horaris i quina agència de viatges te aquesta oferta. El que trobo molt i molt interessant, és, si per casualitat no tens unes dates concretes de vacances, i simplement vols saber quan és més econòmic anar a la destinació que vols, tens la opció de “calendario de ofertas”, això si que m’agrada, a vegades marxar uns dies abans o després pot suposar un estalvi més que generós. A la opció que he posat (sortida des de Girona per anar a Roma... que em van quedar moltes coses per veure...) em posa un gràfic amb la mitjana del preu que costa viatjar per mes, si seleccionem un més, fantàstic... surt una llista de dues,amb preus horaris... i tries el que més convingui....
A la mateixa web, també hi ha el comparador d’hotels.... genial, ben especificat... aquesta pàgina és ideal per no perdre el temps!!! Pots preparar la teva “Escapada” o vacances a mida!!! Sense tenir que perdre temps anant a fer cua a l’agència de viatges, que sembla que els molestis quan els dius “i si marxo un parell de dies abans... que em costaria? “, aquí ningú es molesta, per mirar preus... al contrari, t’ho posen fàcil per trobar el que més s’ajusta.... i de forma molt fàcil. Ah, també hi tenim la nostra versió de la pàgina en Català.
Com a conclusió: jo guardo aquesta pàgina de busca de vols barats i d’hotels, a la part alta dels meus favorits. Recomano a tots els que ens agrada molt viatjar, com a primera opció visitar la pàgina de vuelos baratos (i deixar de complicar-nos la vida). A volar!!!!






Aquest és un anàlisi patrocinat
.

2 comentaris:

Marta ha dit...

Muy buena la web, yo ya la conocía desde hace tiempo, es muy fácil navegar por ella porque es sencilla e intuitiva. Y además, muy práctica, yo la he usado a menudo para buscar vuelos y es muy cómoda. Un buen descubrimiento esta web

Anònim ha dit...

y los precios son competitivos? razas de perros

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi