dilluns, 5 de novembre del 2007

Grups Catalans amb Blog

Els grups de música han vist que Internet no només és un mercat sinó també un espai per acostar-se als seguidors. És per això que molts grups han optat per tenir un contacte més directe amb els fans a través dels blocs.

Els avantatges del bloc respecte de la pàgina web són diversos. Els blocs permeten una relació més propera amb els seguidors, i ofereixen una versatilitat a l'hora d'actualitzar-los que trenca l'encarcarament habitual de les webs oficials, de caire més informatiu i no tant dinàmic. I és que precisament el dinamisme, el constant canvi, és una de les essències del bloc. De fet, un bloc es pot modificar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, sense necessitat de l'assessorament o la intervenció d'un tècnic i amb unes poques nocions informàtiques molt bàsiques.
Hores d'ara, uns quants músics catalans de referència ja s'han apuntat als blocs. Respecte dels grups La Carrau, Pirat's Sound Sistema, Relk, Xazzar i Obrint Pas, i els cantants Gerard Quintana, Carles Belda, Quimi Portet, Cesk Freixas i Francesc Ribera 'Titot' són alguns dels que, a través dels blocs, expliquen anècdotes de les gires, parlen del seu estat d'ànim o opinen sobre temes d'actualitat, per exemple.
Hi ha una variant els blocs, els fotoblocs, on solistes i grups publiquen les seves instantànies, com ara Miqui Puig, Che Sudaka, Antònia Font i Pere Espinosa. Sense comptar els centenars de fans que omplen la xarxa amb espais dedicats als seus artistes favorits.
jove.cat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi