dimarts, 13 de novembre del 2007

Nou volkswagen polo bluemotion

Aquest anàlisi me l’han demanat la gent de zinc.es. He de parlar del nou volkswagen polo, l’anterior m’agradava molt, però aquest, com és lògic, és més modern, i amb moltes novetats. El polo, és un cotxe que te una mida relativament bona, per intentar trobar aparcament la les ciutats (a Figueres cada dia està pitjor tot el que sigui tema de mobilitat amb cotxe, i això que no és una gran ciutat).
Entrem en matèria, la campanya que ha engegat volkswagen s’anomena “Bosque Bluemotion”, i em preguntava que vol dir això de blue motion i bosque?, a la web, m’ho han explicat molt be, la tecnologia que utilitzen està estudiada per estalviar combustible i per tant ser més respectuosa amb el medi ambient, però sense perdre allò que a tots els que conduïm ens agrada... i això ho han aconseguit, fent que el cotxe sigui aerodinàmicament eficient, fent que l’aire llisqui amb el menor esforç, per tant trobant menys resistència, amb uns pneumàtics, una relació de canvis optimitzada i modificacions al motor. Amb tot això s’aconsegueixen menys emissions de CO2 i contaminen menys.
El nou polo blue motion consumeix poquíssim (m’estic plantejant fer un canvi de cotxe...) només 3.8 litres als 100 Km i de CO2 només emet 99 gr per Km (que comparat amb la mitjana dels cotxes que és de cada 5 litres de gasolina generen uns 9 kilos de diòxid de carboni), el polo bluemotion respecta més que altres cotxes el nostre entorn.
Parlem de l’estètica del cotxe en qüestió, per el meu gust, te unes línees fines, suaus i agradables a la vista, i està molt ben equipat, amb elevador elèctrics de vidres davanters, tancaments centralitzats, aire condicionat, aleró posterior, seients davanters ajustables en alçada, direcció assistida, radio CD, els seients del darrera son abatibles... i en seguretat, sistema de frenada ABS i airbags laterals,.
El vw polo bluemotion 1.4 TDI DPF surt amb 80 cv, canvi de 5 velocitats, consum molt reduït, l’acceleració de 0 a 100 en 12 segons i des de només 17540 euros. Les mides del cotxe (molt interessants per els que sempre estem buscant aparcament) llarg 3916 ample 1650 i alt 1467.
A part de tot això, porta de sèrie també 17 arbres. Si, si, disset arbres que plantaran a travers de la fundació +árboles. Son els arbres necessaris per compensar el CO2 que emetrà el cotxe en els seus primers cinquanta mil kilómetres. La iniciativa esta bé, no?
No us oblideu de visitar la pàgina.

Aquest escrit és un anàlisi patrocinat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi