dilluns, 22 d’octubre del 2007

Ja tenim la nostra pròpia Caravana



Aquest cap de setmana, es va decidir anar de càmping, al càmping Bassegoda, com fem tot sovint, així estem a prop, de les rutes 4x4 que ens agrada fer, ens fem el menjar a la barbacoa, intentem trobar bolets, natura....
Per començar varem anar a buscar Castanyes (un altre cop), varem trobar-ne moltes, però de mida, eren una mica més petites que la setmana passada. Ens vam enracordar de portar la paella foradada, per fer-les al caliu...

Bolets? També, no pas masses, però per quasi emplenar el cistell si, només de rossinyols de pi (Cama-grocs), de rovellons, ni un, ni ceps, ni negritos (encara no fa prou fred)... aquest any ja patirem com seguim així. els cistells que es van veient pel bosc, estan quasi be buits, és un consol, no som els únics.
El més interessant del cap de setmana, va ser, que sense haver-ho previst, ens varem comprar una Caravana, ara si que estarem a prop de la muntanya!, em sembla que ens oblidarem dels bungalows durant un temps.

2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

ENHORABONA per la caravana, ara ja tindreu una casa transportable

Marta ha dit...

Que chulo!! Una caravana para viajar con la casa a cuestas, se acabó pagar hoteles y estar pendientes de si es temporada alta o baja para que te claven por el alojamiento. Dormir viendo las estrellas y parar dónde te apetezca. ( y eso que te lo dice una urbanita total que vive rodeada de asfalto y polución y la encantan los planes de ciudad) Pero si vives en un entorno como La Empordá y te gusta disfrutarlo como a vosotros, es una opción estupenda. Disfrutarla mucho!!!!

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi