divendres, 4 de gener del 2008

Roben una platja!!!!

Increïble: roben una platja artificial d'un resort de vacances al costat d'un riu a Hongria.
Imagina't que un dia vas a la platja i no la trobes perquè l'han robat mentre dormies. Potser pensaràs que és el dia dels Sants Innocents, o potser et trobaràs a la ciutat de Mindzentas, a Hongria, i serà veritat el que et diuen els sentits (és a dir, que no la veus). Això és el que ha passat en un resort de vacances que tenia construïda una platja artificial a la vora d'un riu. Sis mil metres cúbics de sorra, ombrel·les, cabanes de fusta i hamaques han volat del tot en una sola nit, cosa que no aconsegueix ni la llevantada més radical ni el tsunami més bèstia. Mira, saps què, això els passa per muntar una platja artificial, que si a Hongria no hi ha mar, per algun motiu deu ser. Algú havia de posar les coses al seu lloc!!!

2 comentaris:

Marta ha dit...

Flipo con la noticia.... Y aún así, me quedo con tu última frase, si no hay, no hay, no se puede tener todo, que muevan el culo y salgan a buscar dónde si la hay. Nosotros no tenenos playa, y aunque nos hicieran una artificial, nos iriamos a buscarla a la costa de todas formas, y de paso, ver sitios distintos que esto ya es el colmo.

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Però com és possible això? si és cosa de la natura és possible, doncs quan més grossa la fem els humans, més grossa la fa la natura, però si ha estat cosa de persones, la veritat no ho entenc

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi