dimarts, 22 de gener del 2008

Negritoooos!!

El dissabte, a quarts d’una, ens dirigíem, com quasi cada dissabte, cap a ca la Nuri, a dinar, però varem dir: Anem a mirar si trobem algun bolet? I així ho varem fer. La setmana anterior, havíem fet una mini expedició, al vespre, amb lots, ja que era fosc, i n’havíem trobat un bon grapat.
Així doncs, ens varem dirigir cap on la setmana anterior, de nit l’havíem trobat, però, no en varem trobar.... canviem d’ubicació... al començament no en trobàvem... però entrant cap al bosc... un, dos, tres....trenta.... Enmig dels arbres, sentim un soroll i... era la meva sogra, que com que havíem dit la setmana anterior que hi havia “negritos” també van anar a “caçar”.
Érem 4 grans :en blade, la Carme (sogra), en Joan (sogre) i jo; i els meus dos nens en Jordi (5) i en Xavi (3). Nosaltres vam emplenar el cistell fins a dalt de tot, en menys d’una hora, i el que no ens hi cabia, ho anàvem posant al cistell dels sogres. Varem anar cap a dinar, ben contents, a finals de gener amb el cistell ben ple!!!
El meu nen petit, era l’encarregat de traginar el cistell, i en Jordi, ja ha aprés a veure i diferenciar els bolets, i a recollir-los amb molt de compte. Son uns cracks!!!
Ahir el sopar va ser “Negritos amb all i julivert” per llepar-se els dits!!!

2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Quina gran manera de passar la jornada, i veure la cara dels nens a,b aquesta il·lusió és impagable, quina pinta de punyetero que té en Xavi

Marta ha dit...

Que divertido, tus enanos se lo tienen que pasar de coña buscando "tesoros"

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi