dijous, 17 de gener del 2008

el més Friqui del 2007

Es fa difícil resumir les notícies més friquis de l'any, n'hi ha massa. Així doncs, ho deixem en aquest petit tast.
A Palerm, al sud d'Itàlia, l'Ajuntament va contractar 110 xòfers d'autobús que, curiosament, no tenien carnet de conduir. Una mica més lluny, al Japó, un fabricant de joguines tenia una idea brillant: una guardiola que explota i et fa perdre tot el que has estalviat si no hi poses diners sovint.
La família és una font inesgotable de friquisme, com ho demostra l'egípcia que va demanar el divorci del seu marit per la pudor que ell feia, mentre que a l'Aràbia Saudita passava justament el contrari: un home demanava el divorci en descobrir la seva dona mirant la tele, sola, i un programa presentat per un home!!! És clar que ni punt de comparació amb el xinès que, fart de la dona i de la sogra, va demanar asil en una comissaria; com que no li van donar, va robar una bicicleta per poder ingressar a la presó.
I com que dèiem que això era un petit tast, acabem parlant de restaurants. Un d'aquests, a Londres, on un xili massa picant, fumejant i olorós d'un restaurant tailandès va fer desallotjar un barri perquè la policia es pensava que era una amenaça terrorista. L'altre restaurant l'acabem de descobrir a Alemanya, on han posat un mètode per vèncer la llei antitabac: fer tres forats a la paret, un de gran per al cap i dos de petits per a les mans, per poder fumar sense sortir del restaurant.

3xl.net

2 comentaris:

Marta ha dit...

No tienen desperdicio. El de Palermo, sin duda me lo creo, estuvimos allí este verano y estoy absolutamente convencida de que ninguno de esa panda de pirados tenía carnet de conducir. Lo del tabaco en Alemania, no creas que no es práctico, en vez de salir, un par de caladas por los agujeros, y olé, sin pasar frío ni nada. Y los japoneses tan sádicos como siempre, y si de paso, pierdes un dedo en la explosión, mejor, para que te quede bien claro que hay que ahorrar.

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

A vegades notícies com aquestes fan gràcia, però poden portar conseqüències nefastes per a la resta de la gent, friquis si, però amb seny.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi