dimecres, 22 d’agost del 2007

El Jueves segueix...

Una setmana més la revista El Jueves ja és als kioscs. I com sempre, intentant provocar als més conservadors.... a mi particularment m'agrada, és una revista que fa molts anys que llegeixo, la manera d'enfocar les coses, és el que tothom més o menys pensa, però que ningú està disposat a admetre.

Aquesta setmana, en portada, un altre cop la familia reial espanyola. Per sort, no els han espantat (recordem el segrest de la revista de fa unes setmanes). Visca la llibertat d'expressió!!!

Quants dies estarà a les botigues? també segrestaran aquest numero? jo no ho crec. Ja van quedar prou malament els senyors moralistes l'última vegada, no us sembla?


Us deixo l'adreça de la pag. de "El Jueves, la revista que sale los miércoles" o "El Jueves, la revista que secuestran los viernes" je,je,je http://www.eljueves.es/

1 comentaris:

Marta ha dit...

Hola, soy Marta de Madrid, (tal vez te suene más por Martuky)... Totalmente deacuerdo con tu opinión sobre el Jueves, con mejor o peor gusto, pero siempre se han caracterizado por decir en alto lo que todo el mundo chismorrea y no se atreve a decir en alto Además, sea como sea, la cagada del secuestro de la revista pasada, fué un insulto a la libertad de expresión. Por tanto, olé por no dejarse acojonar y olé a tu entrada por darles tu enhorabuena.
Un saludo, Marta

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi