dilluns, 27 d’agost del 2007

cal que plogui més...

Els últims dies, ha plogut, però no n’hi ha prou, mireu la imatge del Pantà de Boadella.... aquesta part, a començament d’estiu estava completament anegada per l’aigua, i ara... fins i tot es veuen les ruïnes d’antigues construccions que hi havia abans de fer l’embassament. Per anar bé, no s’haurien de veure. Esperem que aquesta tardor, el cel sigui generós amb nosaltres i ens deixi aquest be tant necessari: l’aigua. Nosaltres podem contribuir, només, amb l’estalvi d’aigua, tant senzill com fer servir el rentaplats en comptes de rentar a ma, dutxa en comptes de banyera, rentadores plenes i no a mitja càrrega, no deixar l’aixeta oberta mentre ens rentem les dents... no és tant difícil. Reflexionem mentre mirem aquesta fotografia.
Aquesta foto, és de fa dues setmanes, la va fer una bona amiga, la Mila. Ahir vam tornar a passar per el mateix lloc, i la imatge no ha millorat....

1 comentaris:

Marta ha dit...

Y menos campos de golf, y más opciones de turismo sostenible y respetuoso con el medio ambiente, que nos creemos que todo esta aquí puesto para nuestro disfrute y los recursos hay que cuidarlos que sin ellos, ni disfrutar, ni sobrevivir.
Saluditos desde Madrid (Por cierto, Madrid si que es un ejemplo de la falta que hace que llueva y lo que sobran coches, ni os imagináis la capa de mierda que nos cubre. Trabajo en un piso 19, increibles vistas, pero días como hoy, da auténtico asco)

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi