divendres, 24 d’agost del 2007

Salvem Montserrat

La marea de l'especulació urbanística ja ha arribat a la muntanya de Montserrat, símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país. A Collbató, als peus de la muntanya, l'Ajuntament ha aprovat la requalificació de 21 hectàrees de sòl agrícola per construir-hi un gran polígon amb més de 140 naus industrials que podran acollir activitats altament contaminants. Tot això, en uns terrenys que limiten amb el parc natural de Montserrat i la zona d'especial protecció de les aus (ZEPA) Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. Tot per satisfer la voracitat financera dels empresaris 'amics del Partit'.

A Collbató, poble de 3.500 habitants, ja s'han recollit més de 1.200 al·legacions contra el projecte de zona industrial. Diverses entitats han posat en marxa la recollida electrònica de signatures per mostrar el nostre desacord amb una especulació que atempta contra un patrimoni que és de tots.

Si t'estimes Montserrat, si creus que el futur no és destruir el territori, fes clic a l'enllaç, signa amb nosaltres i envia-ho als teus amics/amigues i familiars. Són 20 segons. Gràcies.

http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonzoso desastre el que están intentando. Haremos todo lo posible por difundir esta inciativa, aunque mucho me temo, que habiendo pelas por medio... Se nos ha ido a todos la pinza, el mundo se ha vuelto loco.

Anònim ha dit...

Hola per casualitat he entrat al vostre blog i he llegit aquest article, i m'agradaria poder dir algunes coses al respecte:

M'assembla que aquesta campanya de "salvem montserrat" s'els hi ha escapat de les mans...
Estan movilitzant a les persones amb mentides a favor d'una campanya que es una farsa!!!

en primer lloc, dir que l'ampliacio de la zona industrial que es fara, no es troba a la muntanya de montserrat, ni tansols aprop. es troba tocant al poligon industrial d'esparraguera, a l'altre vanda de l'autovia lluny de la muntanya.

en segon lloc, que no sera una zona industrial altament contaminant si no que sera una zona de magatzems com els que hi ha ara. Que com tots els pobles collbató obte part de la seva financiacio d'aqui, per a poder pagar un servei de recollida d'escombraries, enllumenat, asfaltat del carrer...

tambe m'agradaria dir, que aquesta campanya, mes que per salvar montserrat es una campanya populista i demagogica iniciada per l'oposicio després d'haver perdut les eleccions, per embrutar el mon de l'ajuntament de collbató, i no em sembla gens be, que s'utilitzi el nom de la muntanya de montserrat per obtenir uns objectius politics.
(i puc dir aixo objectivament per que jo no soc votant del partit que hi ha acualment a l'ajuntament)

Montserrat no esta en perill per un poligon de magatzems que es troba a quilometres de la muntanya, potser ho esta per la gran autovia que hi passa pel costat o pel massiu nombre de visitants que rep la muntanya cada cap de setmana...

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi