dimecres, 10 de febrer del 2010

4 lleis de l'espiritualitat


4 LLEIS DE L'ESPIRITUALITAT

Sai Bava a l'ìndia ensenya les "quatre lleis de l'espiritualitat”:

La primera diu "La persona que arriba és la persona correcta", és a dir que ningú arriba a les nostres vides per casualitat, totes les persones que ens envolten, que interactuen amb nosaltres, hi son per algun motiu, per a fer-nos aprendre i avançar en cada situació.

La segona llei diu "el que succeeix és l'única cosa que podia haver succeït". Res, però Res, absolutament res del que ens succeeix en les nostres vides podria haver estat d'altra manera. Ni tan sols el detall més insignificant. No existeix el: "si hagués fet tal cosa...hagués succeït tal altra...". No. El que va passar fou l'única cosa que podia passar, i va ser així perquè aprenguem aquesta lliçó i seguim endavant. Totes i cadascuna de les situacions que ens succeeixen en les nostres vides són perfectes, encara que la nostra ment i el nostre ego es resisteixin i no vulguin acceptar-ho.

La tercera diu: "En qualsevol moment que comenci és el moment correcte". Tot comença en el moment indicat, ni abans, ni després. Quan estem preparats perquè alguna cosa nova comenci en les nostres vides, és quan començarà.

I la quarta i última: "Quan alguna cosa acaba, acaba". Simplement així. Si alguna cosa va acabar en les nostres vides, és per a la nostra evolució, per tant és millor deixar-ho, seguir endavant i avançar ja enriquits amb aquesta experiència.

No és casual que estiguem llegint això.... Si aquest text arriba a les nostres vides avui; és perquè estem preparats per a entendre que cap floc de neu cau mai en el lloc equivocat!

"EN LA VIDA TOTS TENIM UN SECRET INCONFESSABLE, UN PENEDIMENT IRREVERSIBLE, UN SOMNI INASSOLIBLE I UN AMOR Inoblidable !! EL MILLOR ESTÀ PER VENIR !!

"Que mai et falti un somni pel que lluitar, un projecte per realitzar, alguna cosa que aprendre, un lloc on anar i algú a qui estimar"


Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta rao, molt profund

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi