dimecres, 7 d’octubre del 2009

La vida és com un cafè...







Un grup de professionals, tots triomfadors en les seves respectives carreres, es va reunir per visitar al seu antic professor.
Aviat la xerrada va esdevenir en queixes, sobre l’interminable 'stress',que els produïa el treball i la vida en general.
El professor els va oferir cafè, va anar a la cuina i va tornar amb una cafetera gran i una selecció de tasses d'allò més variada: de porcellana, plàstic, vidre, cristall... ,unes senzilles i barates, altres decorades, unes barates, unes cares, unes altres realment exquisides...
Tranquil•lament els va dir que escollissin una tassa i se servissin una mica del cafè que acabava de preparar.
Quan ho van haver fet, el vell mestre es va aclarir la gola, amb molta calma i paciència... es va dirigir al grup:
-S'hauran adonat que totes les tasses que lluïen boniques son les que s’han acabat primer i només han quedat les més senzilles i barates...; cosa totalment natural, ja que cadascú prefereix, el millor per a si mateix. Aquesta és realment la causa de molts dels seus problemes relatius... al 'stress.'!!!!
Va continuar:
- Els asseguro que la tassa no li afegeix qualitat al cafè. En veritat la tassa solsament disfressa o revesteix el que bevem. El que vostès volien era el cafè, no la tassa, però instintivament han buscat les millors.
Després es van posar a mirar... les tasses, dels altres. Ara pensin en això:
- La vida és el cafè. Els treballs, els diners, la posició social, etc. són meres tasses, que li donen forma i suport a la vida i el tipus de tassa que tinguem... no defineix ni canvia realment... la qualitat de vida que duguem. Sovint, per concentrar-nos només en la tassa... deixem de gaudir el... cafè. La gent més feliç no és la qual té el millor de tot, sinó la qual fa el millor, amb el que té !!!! I recordin que: la persona més rica no és la qual té més, sinó la qual necessita menys.
GAUDEIX EL TEU CAFÈ.


Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona història, i explica d'on surten molts dels nostres problemes!!!

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi