dissabte, 2 d’agost del 2008

Jo sòc l'Arale! (o almenys així m'anomenen)

La Pirula, que m’agrada molt que segueixi escrivint al Blog, ens ha explicat el perquè del nom de Pirula, i és clar, jo no us he explicat mai d’on em ve el sobrenom D’Arale. Ens tindríem que remuntar uns divuit o dinou anys enrere (Ahhh, em faig vella!!!!), jo era voluntària de Socors i emergències de la Creu Roja... quina època aquella!, be, doncs, en aquell temps totes les tardes, ara no recordo be, si era abans o després de Bola de Drac, feien capítols del Dr. Slump, i vaig agafar el costum d’entrar a la “barraca” dient “OIÓ” en comptes de bona tarda, tal i com feia l’arale... Jo “tenia” uns ulls blaus preciosos (o això és el que pensava tothom), però quan em tenia que quedar de guàrdia a les nits, els meus ulls blaus, es canviaven per uns ulls de color marró amb unes ulleres de pasta a sobre... i sempre corria amb la gorra de beisbol com l’arale (la gorra era per que no se m’hi fessin embolics al cabell quan anava amb moto, ep, no era obligatori el casc). Una cosa va portar a l’altre, i van començar tots a dir-me Arale.
He de reconèixer que primer no em feia gaire gràcia el sobrenom, però ara m’agrada. Encara alguna vegada m’he trobat companys d’aquella bona època, que no saben el meu nom de “pila” i em criden pel carrer com Arale. L’Arale és una nena d’una altre món, i jo sempre estic en el meu mon, d’aquí el nom del Blog: El mon de l’Arale.

És una pena, que de tots els que varem començar (Gràcies a en Marc) amb això d’escriure les nostres coses, en un Blog, ara en quedem ben pocs ( Quim, Marta, Pirula, Blade, Nens (que soc jo mateixa), neopàtria), Alguns altres actualitzen molt de tant en tant (Marc, Gina, Shushi, Codex...) i d’altres des de fa quasi un any, han desaparegut, no han actualitzat ni una sola paraula, portar un Blog al dia, fa perdre molt de temps, si, però és una manera de comunicar, o divulgar idees, notícies, o fets interessants a persones anònimes a les que potser els pot interessar... Visca els Blogguers!!!

Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

3 comentaris:

pirula ha dit...

Mira que he pensat vegades de preguntar-te el nom d'Arale d'on venia!!!!!
A aquella epoca jo portava el cabell com ella i la meva mare, a l'arale li deia Silvia, jajajajaja.
Portar un blog porta feina, però tens tota la raò, és una manera de tenir uns fils invisibles amb aquells als que diariament no podem veure.
Una abraçada.
I segur que ens veiem el 15 de setembre al teatre de La Salle, esperant saber a quina classe van els nostres nens, si els barreixen o no!!!!!!!!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Quines èpoques aquelles, ara tot canvia però queda el record, per cert, el Doctor Slump ho feien abans de bola de drac. Jo ara no publico res pq estic pintat la casa i vaig de cul, però aquesta setmana ja m'hi tornaré a posar

Marta ha dit...

Vivan!!!! A mi me está divirtiento también mucho el rollito Blog, aunque si es verdad que es una pena los que se han ido aburriendo y quedando por el camino. Gracias al Blog, estamos conociendo gente nueva y aprendiendo cosas nuevas así, que vivan los blogueros!! ( y los frikis con apodos de dibujos animados... ;-) jajajajaja) A ver si nos vemos estos días niña!!!

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi