dilluns, 23 de juny del 2008

Anys i anys.. per molts anys....

Encara que des de fa temps, això de fer anys no em fa il.lusió, avuí em felicito a mi mateixa (i a la mare que em va parir, que és la que te tot el mèrit). Si, Avui és el meu aniversari, ja en faig... 34!... i sembla que era ahir que en tenia 20... què hi farem.

Be, aquest cap de setmana, ha estat molt complert, el dissabte a la tarda, vam anar amb els nens a buscar bolets, en vam trobar uns quants, però no massa. Al vespre, ens van visitar al càmping el meu Tete amb la Lídia, i el meu cosí Marc amb la Gina. Per sopar en Jordi va posar-se davant de la BBQ, i vam passar un vespre ben entretingut i fresquet.





El diumenge al matí... un altre cop cap a la montanya... a veure si acabàvem d'emplenar el cistell... i mireu quants de Rossinyols!!!! Finalment el cistell ben ple...


Ah, avuí vigileu amb la Revetlla de sant Joan, Feu bondat!!!



Si t'agrada aquest bloc pots votar-me al top catalàTOP CATALÀ

3 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Felicitats, la meva intenció era fer-ho aquest vespre quan em portessiu els nens, però ja que t'has avançat, doncs enhorabona.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!
Blade07

Marta ha dit...

Felicidades niña!!! Aunque es verdad que ya van dejando de tener tanta gracia... pero lo importante es ir cumpliéndolos ¿no? Que cumplas muuuuchos, muchos. Yo siempre digo, espero que el próximo, lo pueda seguir celebrando con los míos, y pegándome una escapadita a ver un trocito de mundo, así, que eso mismo es lo que te deseo a ti, que disfrutes de los tuyos y este año te puedas dar otro homenaje como el de Egipto unos dias.

Un beso muy gordo y muuuuchas felicidades!!

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi