dimarts, 3 de juny del 2008

10 Aliments Afrodisiacs...

*L’API: Té un alt contingut de minerals i vitamines i una substància que es diu Butylphtalid que tranquil·litza i relaxa que és imprescindible per a fer l’amor i oblidar-se de l’estrès.
*LA CARXOFA: D’aspecte eròtic; sembla que cal despullar-la fulla per fulla per a arribar al seu interior secret. Té substàncies amargues que estimulen les sensacions eròtiques.
*LA CANYELLA: Es diu que les dones que han pres canyella són més seductores i prenen més la iniciativa a l’hora de fer l’amor.
*EL CAVA: Les bombolles duen l’alcohol ràpidament a la sang.
*LA MADUIXA: A part del seu sabor , té un aspecte molt eròtic. Conté molta vitamina Que et fa tenir una pell bonica i suau, perfecta per ser tocada!
*LA MAGRANA: Molts quadres de la deessa Afrodita ensenyen aquesta fruita. Conté Piperidina que té efectes estimulants. La deessa Afrodita a les seves festes servia un vi elaborat a partir d’aquesta fruita.
*LA NOU MOSCADA: Augmenta les sensacions sexuals i és embriagadora. Però en compte! que en dosi massa altes provoca nàusees i mal de cap.
*EL PEBRE: Els seus olis essencials i l’alcaloide Piperina encenen el foc interior i estimulen els genitals.
*LES OSTRES: Pel seu alt contingut en proteïnes (sobretot zinc) és una font d’energia. Està especialment indicat per als homes, ja que ells necessiten el zinc per a produir l’hormona Testosterona.
*LA VAINILLA: Per als Indis era una planta sagrada. L’aroma intens de la vainilla s’assembla a la feromones de l’home.


Font: Actuallove

Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

El único fruto del amor,
es la banana, es la banana.

Per si algú no ho sabía aquest fruit és molt ric en potasi, molt necessari per qualsevol activitat física.

El marisc, són fruits del mar, i si es convida a qui sigui a marisc (molt i car) segurament estaran garantides les postres.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi