dilluns, 21 d’abril del 2008

1ª Llotja del vehicle Càssic a Llers

Ahir Diumenge 20 d’abril, es va celebrar a Llers (Alt Empordà) la 1ª Llotja del Vehicle Clàssic; a primera hora del matí, tots ens pensàvem que faria presència, la tant desitjada pluja, però no volíem que ens plogués fins almenys a les dues de la tarda, ... i així va ser!!! Va fer un dia esplèndid amb molt de sol, dins quasi bé 2/4 de dues, que és quan ens va començar a ploure, però de fet, la fira ja s’havia acabat.
Hi va haver molta participació, tant de firaires, com de persones particulars que van venir a lluir els seus vehicles antics, majoritàriament hi va haver motos, també algun cotxe i tractors.
Jo no vaig trobar, però, les rodes que necessito per el meu “André Citröen AC4 F del 1929”, és un cotxe que a França va ser molt popular, però aquí no, i porta una mida de llanda molt estranya, hauré de seguir buscant... Per la majoria de la gent que buscava “aquella peça” que necessitava per la seva moto o cotxe clàssic, no els va ser difícil de poder-la trobar, hi havia moltes “paradetes” per poder-ho trobar.
També hi va haver la II trobada de primavera de motos històriques, i música amb instruments tradicionals catalans.
Després de la fira, els Kalitubs (que vam ajudar a en Xavi PickUp motos), l’ajuntament i alguns expositors, vam menjar al pavelló, una boníssima Fideuà, per acabar d’arrodonir el dia.
Considero que per ser la primera llotja del vehicle clàssic de Llers, va ser tot un èxit, l’any que ve, la segona...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims i força que la segona fira ja està en projecte!!!!
Blade07

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Va estar molt be la fira, si els firaires van sortir contents, l'any que ve encara serà millor, busca rodes que haurem d'anar a fer una volteta amb el citroën

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi