dilluns, 18 de febrer del 2008

Nou paraules que les dones utilitzem....

1 . VAL: Aquesta és la paraula que les dones utilitzen per a finalitzar una discussió quan han decidit que elles tenen la raó i ara has de callar-te.
2 . CINC MINUTS: Si s’està arreglant o empolainant, significa MITJA HORA. CINC MINUTS són solament cinc minuts si t’han concedit cinc minuts addicionals per a acabar de veure el partit abans de sortir per a ajudar amb la compra.
3 . RES: És la calma abans de la tempesta. Significa UNA MICA. I hauries d’estar totalment alerta. Discussions que comencen amb NO-RES, normalment acaben amb VAL (Veure punt 1).
4 . NO HI HA PROBLEMA (també Endavant Fes-Ho o No No Em Molesta): És un repte, i no t’està donant permís. Ni se’t ocorreixi fer-ho!
5 . GRAN SOSPIR: En realitat, és una paraula però habitualment els homes no l’entenen. Un sospir alt i clar significa que ella pensa que ets idiota i es pregunta per quina raó està perdent el temps discutint per NO-RES (Veure punt 3 per a entendre el significat DE RES).
6 . MOLT BÉ: Aquesta és una de les frases mes perilloses que una dona pot dir a un home. Molt Bé significa que ella meditarà detingudament abans de decidir com i quan pagaràs per la teva equivocació.
7 . GRÀCIES: Una dona t’agraeix alguna cosa. No preguntis. No dubtis. Solsament digues DE RES.
8 . ÉS IGUAL (també Tu Mateix): És la forma femenina d’enviar-te a la merda.
9 . TRANQUIL, HO HE ENTÈS:una altre frase perillosa, que significa que encara que la dona li hagi dit a l’home en repetides ocasions que faci alguna cosa, finalment ho està fent ella mateixa. Això més tard empenyerà a l’home a preguntar "QUE PASSA?" Per a saber la resposta de la dona, veure punt 3 .

Aquest escrit pot ser útil pels homes, serveix per avisar-los i aconsellar-los sobre les seves discussions domestiques. Poden estalviar-se un munt de problemes si estan atents a la terminologia.
(anònim)

2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Hi ha més paraules d'aquest diccionari traductor femení - masculí, si me n'enrecordo d'alguna la poso.

Marta ha dit...

Conclusión, si nosotras fuéramos la mitad de retorcidas, y ellos la mitad de simples, tal vez, conseguiríamos empezar a tener conversaciones coherentes! (o nos moriríamos de aburrimiento ¿no?)

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi