divendres, 26 de juny del 2009

Un bar de Cullera permet insultar els cambrers per desfogar-se de la crisi

València.- Dos joves emprenedors han inaugurat a la localitat turística de Cullera (València) un bar en què els clients poden insultar els cambrers, amb la finalitat que puguin "desafogar-se en temps de crisi".

Segons han indicat els amos del negoci, Bernard Mariusz i Michal Lotocki, tots dos d'origen polonès, si un insult els sembla "original i divertit", el client obtindrà una consumició gratis.

Mariusz ha manifestat que la idea ha sorgit perquè la gent està "estressada amb la crisi" i així podrien venir al bar "per desafogar-se" i evitar "deixar anar les bronques a la família".

"¿I la teva família, bé?"

Els clients insulten en espanyol, en polonès, en francès i en romanès, segons ha comentat Mariusz, que ha afegit que els contesta, en to de broma, amb la pregunta "¿I la teva família, bé?".

Un dels primers clients del bar, Antonio Ossa, creu que la iniciativa és "una bona idea", ja que "quan véns de la feina pots dir quatre animalades i quatre paraulotes com cabró, idiota o tonto".

Segons una altra de les clientes, Mari Luz Pérez, el bar ofereix la possibilitat de "parlar en confiança amb tothom" i alhora permet de tant en tant exclamar "Que cabró que ets".

Opinions negatives

Pel que fa a les valoracions d'aquesta iniciativa que fan els veïns de Cullera que no freqüenten el bar hi ha opinions per a tots els gustos, tot i que la majoria són de caràcter negatiu.

Alguns accepten la idea sempre que es faci des del respecte als cambrers i per tal de "desestressar-se", mentre que a altres directament no els sembla una bona iniciativa, "ja que es comença per aquí i s'acaba fent ús de la violència".

Font: EFE

18-06-2009

Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi