dimarts, 25 de setembre del 2007

www.salvemmontserrat.org

He rebut un correu electrónic de la plataforma "Salvem Montserrat" que considero que és interessant, us el deixò aquí sota per què hi doneu un cop d'ull, o.k?

"MOLTES GRÀCIES – MERCI – ESKERRIK ASKO – GRACIAS – THANK YOU
Gràcies al vostre suport, ja som prop de 60.000 persones i entitats d’arreu del món que reclamem a l’Ajuntament de Collbató i a la Generalitat de Catalunya que aturin la destrucció de l’entorn natural de la muntanya de Montserrat. L’èxit assolit fins ara ha tingut ja una gran repercussió a tots nivells, però cal no aturar-se. Hem de ser més, i per això us demanem que feu arribar a tots els vostres amics i familiars el nostre missatge i que tots ells s’adhereixin al manifest per evitar aquesta agressió al patrimoni de tots.
Cerca de 60.000 personas y asociaciones de todo el mundo han firmado ya contra la destrucción del entorno de Montserrat. A pesar del éxito, hay que seguir luchando. Haz llegar nuestro mensaje a amigos y familiares; entre todos pararemos esta agresión contra el patrimonio de todos
Fes-ho córrer! Lagun bati bidali! Pásalo! Pasao!
+ INFO:
1) Pàgina web / Website:S'ha obert una nova pàgina web: http://www.salvemmontserrat.org/ , on podreu trobar àmplia informació i documentació del projecte industrial. Nueva página web con información y documentación del proyecto industrial.
2) Aportacions econòmiques / Contributions / Apportations économiques:S'ha iniciat una recollida d'aportacions voluntàries per fer front a les despeses que pròximament caldrà afrontar (comunicació, actes, pancartes, advocats…). Podeu fer les vostres aportacions al número de compte:
2013 – 0301 – 79 - 0201050681 (Caixa Catalunya)
3) Signatures / Firmas / Atxikimenduak / AdhesionsLes primeres 50.000 signatures, i els comentaris que les acompanyen, seran lliurades a l'Ajuntament de Collbató el proper dia 27 de setembre a les 10.00 h, en un acte que serà cobert informativament per Catalunya Ràdio, TV3 i altres mitjans i al qual esteu tots convidats.Las primeras 50.000 firmas y sus comentarios se entregarán al Ayuntamiento de Collbató el día 27 de septiembre. Estáis invitad@s al acto."


si fas click a la imatge et porta directament a la pàgina de salvemmontserrat.org

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi