divendres, 31 d’octubre del 2008

Jocs Gratis flash online


Els que em coneixeu, o els que visiteu habitualment aquest bloc, ja deveu saber, que m’agrada jugar, de tant en tant, a jocs d’aquests flash, en tinc alguns de penjats... doncs gràcies a zync, he descobert una nova pàgina de jocs, que es diu Juegos Flash Online i el pots trobar a aquesta adreça http://www.jugamosjuegos.com/ . Més de tres mil nou-cents jocs, i n’afegeixen tres de nous cada dia... uf! Quants!Això si, una cosa que te aquesta pàgina és que els jocs estan ben classificats per seccions: acció, puzles, vol, esports, habilitat, divertits... n’hi ha per tots els gustos i colors. A mi personalment m’agraden els d’habilitat o els de puzle, i n’he trobat molts d’aquests que a mi em serveixen per desestressar-me... com son el típic pacman, els de bombolles. També n’he trobat d’aquests de trets o mata-mata que li agraden a en blade07, ara si que el veuré poc!! Je je je...
La pàgina en qüestió, te publicitat, és clar, però, no molesta, no és com altres pàgines, que es comencen a obrir pop-ups de publi, o coses per l’estil... és molt fàcil poder trobar el joc que busques, hi ha un buscador de jocs, els més jugats, els més nous.... i no requereix registrar-se obligatòriament per poder jugar, el registre és optatiu.
Tot son Jocs gratis, o sigui que no hi ha cap excusa per no alliberar les tensions del dia a dia, fent una visiteta a questa pàgina de jocs i jugar a algun dels més de tres mil jocs gratuïts que tenen, us la recomano, jo ja la he afegit als meus favorits, aquí he trobat els jocs online que m’agraden... Ja em comentareu que us sembla...


aquest escrit és un anal.lisi patrocinat

4 comentaris:

matajazz ha dit...

Ok, vaig a donar una ullada, però si quedo enganxat, té'n faré responsable per proselitisme.

Marta ha dit...

Que os veréis poco?...¿Te puedes creer q nososotros estamos pensando en comprarnos un portatil para dejar de pelearnos por el ordenador?...Hemos llegado a estar aguantando sin ir al baño, para no levantarte y q el otro te lo quite ¡Peores q los niños!!

codex ha dit...

Ole, ole, aquestes informacions si que són importants... una altre adicció! Ole! Vaig a probar 40 o 50 jocs ara mateix!!!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

jocs, jocs, m'encanten els jocs, però ara em falta temps per tot, a veure si em poso al dia

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi