dilluns, 7 de setembre del 2009

Temporada de Bolets...

A molts de diaris, es pot llegir aquests dies, que aquesta tardor tindrem una molt bona temporada de bolets... això espero, però si no plou, ho veig una mica cru.
Per nosaltres, de fet ara fa unes tres setmanes que se’ns ha acabat la temporada de bolets d’estiu, i estem esperant les tan desitjades pluges, per poder tornar a sortir a “caçar”.
La nostra temporada estiuenca boletaire, ens ha anat molt be, curt però profitós (l’any passat amb menys pluges, la temporada la varem allargar fins a finals d’agost).
A voltants del mes de maig, varem trobar molts de cama-secs, i algun moixernó de primavera.

Ja més entrat l’estiu, els rossinyols i ceps (d’estiu) ens han omplert els cistells gairebé cada cap de setmana, encara que la calor es fa insuportable, hem estat valents, suant molt, però ha valgut la pena. Això si, va ploure molt a començaments d’estiu, però els nostres boscos estan massa secs, fan pena de veure, a part de la porqueria que els incívics van llençant pel seu pas pel bosc.


Ja gairebé me n’oblidava, encara que es mereixeria un post per tot sol: l’ou de reig. Aquest any, al no haver-hi hagut gairebé pluges al mes d’agost, es varen acabar massa aviat, però, quin Festival!!! Que bonics! Que Bons! Que grans! No es pot descriure l’alegria que ens va entrar un dia que per casualitat (be, casualitat del tot no) varem emplenar dos cistells d’ous de reig. Ummm...





Ara, hem d’esperar que les pluges arribin, tornarem a agafar els cistells i...




Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Anònim ha dit...

A plegar ceps, que es veu que per dalt del Ripollès ja n'hi han... però pel que es veu al Radar de la Web: malament, malament...

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi