dissabte, 12 de setembre del 2009

Sopar a Terra de Trobadors

Ahir, 11 de setembre al vespre, varem anar al sopar de Terra de Trobadors, a Castelló D’Empúries. Era la primera vegada que anàvem al sopar, i em va agradar molt.
Tot el poble es volca en la preparació del festival, les cases s’engalanen, les senyals de trànsit dels carrers desapareixen, no es deixa a l’atzar ni un detall, a cada carrer hi ha alguna Taberna per poder fer un mos, hi ha animacions ambulants....
Però nosaltres ahir anaven al sopar, i s’ha d’anar al punt de reunió, que és a la plaça de la Basílica. Per arribar-hi, va ser una mica complicat, hi havia molta gent, i quasi be no s’hi podia arribar, es que a aquella hora, també feien l’espectacle de llums, i la plaça estava plena de gom a gom, quan varem poder arribar, ens varem posar darrera de la bandera que ens tocava, i en processó, cap al palau dels comptes, per poder sopar.

Al sopar hi havia molta gent, tothom vestit per l’ocasió, molt ben ambientat, i de menú hi havia: Fruita (poma), pa d’herbes (amb romaní i farigola, boníssim), escudella (amb cigrons,botifarra negra, mandonguilles...), Carn (botifarra, pollastre, xuies...), per les postres, un tipus brioix amb panses i nous. El vi negre, era fortíssim, el vaig tenir que “batejar” amb aigua per rebaixar-lo, o hagués sortit d’allà anant de cantó.


Durant tot el sopar, hi va haver música, actuacions trobadoresques, danses, espectacle de falconeria, focs... Tot molt bé i entretingut.



Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi