dijous, 27 de març del 2008

Frikis a Eurovisió.

El festival d'Eurovisió, al meu parer, sempre ha estat, una horterada... aquest any Espanya, hi portarà algú a l'alçada de l'event. Segur, però, que quedarà ben posicionat, guanyar, potser no, però tindria gràcia. Aqui us deixo el video del youtube d'en Rodolfo Chiquiliquatre, amb la cançó que representarà a Spain en el festival d'Eurovisió 2008 "Baila el Chiqui Chiqui"... ep, no us perdeu les ballarines... no tenen desperdici!!!


3 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

La veritat és que ja hi havia hagut altres països que havien presentat friquis, però cap tan autèntic com aquest. El gran aventatge és que pitjor que la Remedios Amaya no ho pot fer, segons declaracions d'ell mateix, la intenció és tenir un resultat similar a algun dels darrers 10 anys, cosa que no serà massa difícil.

Shushi Marina ha dit...

A mí aquesta cancó em recorda una mica a la "MACARENA"...i si la Macarena va ser un éxit mundial...no se jo...potser es fa famós el xikixiki també...el que es cert es que un es riu ballant això..les meves amigues i jo ja ens petem amb el "brikindans" jajaj
I diuen q a l'Eurovisió surtira un "pavo" cantant (de guinyol)...no se ki guanyarà..el pavo, el yayo raper (q tb hi ha un), el xiki xiki....

Marta ha dit...

Madre mía en lo que ha quedado Eurovisión, de ser un concurso trampolin de muy buenos cantantes, a el baúl de los horrores de cada pais...Sólo espero que nadie crea de verdad que este poyo es una representación española!!!

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi