dissabte, 15 de març de 2008

Ja hem tornat de vacances...

Ja s'han acabat les vacances.... quina pena!!! Ens ho hem passat molt bé, encara que ens hem cansat molt... Egipte és fantàstic, encara que els seus habitants, son una mica (molt) pesats, Per sort, vam fer un "grupi" molt macoi benavingut, una parella d'Argentina, una mare i una filla de Saragossa, tres nois de Càceres... en els propers dies us aniré explicant coses del viatge, mentrestant, us deixo algunes fotos... (per fer-vos una mica d'enveja...je,je,je)
Luxor
NilABU SIMBELCAMELLSPIRAMIDE DE KEOPSPIRAMIDE ESGRAONADA DE SAQQARA....Continuarà...

2 comentaris:

Marta ha dit...

Bienvenida niña!!! Ya se te echaba de menos. Veo que vuestro viaje ha sido como el nuestro, agotador, pero estupendo. Pesaitos los egipcios verdad? jajaja me alegro de que lo hayas pasado en grande, ahora a descansar y a coger fuerzas para volver a la rutina, aunque con una recarga de pilas al menos un tiempo, se ve de otra forma. Queremos más información!!! cuéntanos más cosas!!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Marta, si están que no paran, acaban de llegar y ya están montando la carabana en un camping par escaparse, estarán aquí al lado pero fuera del mundanal ruido, en plena naturaleza, en un paraje fantástico; Tu Laura però, podies haver-t'hi esforçat una mica més i penjar-ho abans, que em pensava que ja passaves de publicar res nou, jeje.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi