divendres, 28 de març del 2008

L'Hora del Planeta


El proper 29 de març el Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF) organitza per segon any consecutiu una iniciativa que pretén que més de 30 milions de persones col·laborin apagant totes les llums i aparells electrònics en les seves llars durant una hora com protesta contra el canvi climàtic i les polítiques energètiques. Tal com indiquen en la seva web, Earth Hour va néixer el passat any a Austràlia i van assolir que 2.2 milions de persones i 2.100 empreses de Sydney apaguessin les seves llums durant una hora. Aquest massiu esforç col·lectiu va reduir el consum d’energia en un 10.2% durant els 60 minuts que va durar, el que equival aproximadament al consum energètic de 48.000 cotxes durant un any.
“L'Hora del Planeta” pretén demostrar que unint-nos tots a aquesta iniciativa podem aconseguir un canvi positiu en la lluita contra el canvi climàtic. A més d’apagar les llums de 8 a 9 pm el dissabte 29 de març del 2008 també col·laborem per aquesta causa si substituïm focus vells per focus compactes fluorescents estalviadors d’energia. Així com comprometre’s a reduir el consum d’energia.
Divulga aquesta notícia perquè tots tinguin coneixement d'ella i suma’t a la iniciativa pel teu bé i pel de tots.



Font: Vagabundia.

1 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Crec que es una iniciativa molt bona que no s'ha promocionat prou, les apagades simbóliques no serveixen per massa cosa, doncs els qui hi poden ficar cullerada no es mullen. A casa tinc instal·lades força bombetes de baix consum als llocs clau per tal d'economitzar el recurs.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi