dimarts, 25 de març del 2008

Destinia Hotels

Fa pocs dies que he tornat de vacances, i ahir miro el meu correu electrònic, i em trobo una sol·licitud d’anàl.lisi dels senyors de zync.es, em demanen que anal.litzi la web de destinia.com, per mi, fantàstic, encara tinc les vacances al cap, i comentàvem l’altre dia amb en Blade, d’anar a fer una escapadeta de cap de setmana amb els meus nens, ja que el viatge que hem fet, l’hem fet sense ells.
Sabeu qui son els de Destinia.com? us sona l’anunci del triqui, triqui triqui, mon amour,...i on surten unes imatges de somni... jo vull anar allà!!! Al final de l’escrit us deixaré el vídeo de l’anunci per què us enamoreu amb les imatges...
Be doncs, entro a la pàgina de Destinia a la secció d’hotels http://destinia.com/hotels/es i miro que tal, la pàgina a simple vista sembla senzilla, a la part de dalt a la dreta hi ha per seleccionar l’idioma, i... oh, es pot veure la pàgina en Català... comencem be. Hi ha la secció per rebre les ofertes per correu electrònic, m’hi apunto, vull rebre idees per escapar-me. També hi ha les seccions, a part de la de "Hoteles" , hi ha buscador de vols, viatges, cotxes, etc., i seccions especials: hotels low cost, creuers...
Entrem en matèria, em vull escapar a Andorra, per d’aquí a unes tres setmanes, doncs trio des dates, 1 habitació doble amb dos nens... i... em surten unes 10 poblacions per poder triar... trio Ecapm, a veure si tenen l’hotel que normalment anem..., em donen 47 hotels per triar i trobo l’hotel que jo volia, i molt be de preu... També hagués pogut filtrar per serveis disponibles (piscina, Internet, gimnàs...). Ha estat fàcil, i em donen informació molt detallada de l’hotel, fotos, mapa per poder-lo localitzar, serveis... i molt important, la valoració que li donen els usuaris (això sempre s’ha de tenir en compte).
La meva valoració d’aquesta pàgina ha estat molt positiva. La cerca d’hotel és ràpida i molt complerta. La pàgina és molt intuïtiva i simple, sense laberints per poder localitzar la destinació, val la pena tenir-la als favorits.
Mireu l'anunci... i deixeu volar la imaginació....




Si el video youtube no es carrega clicka el seguent enllaç

http://youtube.com/watch?v=v1wril4v7-U

Anal.lisi patrocinat per zinc.es

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guapo l´anàlisi, l´anunci pssss...però impactant. Per cert es zync!!!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

En una de les darreres escapades que vaig fer, no fa gaire, a Lanzarote, vaig optar per probar que tal funcionaven aquesta gent de Destinia, i la veritat és que en vaig sortir molt satisfet, la informació que vaig rebre soble l'apartament on em pretenia allotjar era molt precisa, així com el servei que hi vaig trobar va ser molt agradable, possiblement la meva propera escapada torni a ser a través de Destinia.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi