dimarts, 30 de setembre del 2008

On son els Bolets???

Bolets, o altrament dits Bin ladens... jo no se si n'hi ha a altres llocs de Catalunya, però a l'Empordà, brillen per la seva absencia, saben amagar-se molt be o tinc que anar a graduar-me be la vista, ja que ni dalt de la muntanya n'hi ha, ni dels dolents!!!
Dissabte, varem anar a provar sort, ja ens havien dit que no n'hi havia, però ho voliem comprovar... ja varem agafar el cistell petit, però ni així, be, alguna coseta si, però... quatre potes de perdiu i un grapadet de mollerics (això si, molt tendres)... aquests bolets son considerats mediocres, però alguna cosa teniem que posar al cistell!!!

Quan vam tornar al càmping, en Pere, el veí del davant ens va pregntar si haviem trobat alguna cosa, per intentar-ho ell o no. Li vam ensenyar, mig avergonyits el cistell, i li varem dir que si els volia, que ja els hi donàvem... doncs van fer festa, i quan els van cuinar (un cop cuits, era una "tapeta" de bolets) ens els va deixar tastar, i... oh... que bons! no n'haguès donat mai ni cinc cèntims per les potes de perdiu ni els mollerics, i realment estàven boníssims! o potser és que tenia tantes ganes de menjar bolets que per això em varen agradar...

Què collons passa a l'Empordà, que cada vegada que diuen que plourà, no veiem ni una gota? no tenia que ploure dissabte i diumenge? algú ha vist ploure? jo només sento tramontana, però de pluja res... si no plou, ja ens podem anar despedint d'anar a buscar bolets!!!


Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

doncs si no hi ha res de nou d'aqui a poques hpres agafo l'avio cap a casa sense haver estat un dia sencer sense pluja, te collons la cosa, vas al carib i et plou cada dia, de totes maneres encara hem pogut gaudir bastant, ja ho explicare quan arribi

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi