divendres, 18 de juliol del 2008

A la Riviera Maya amb Destinia.com

Oh... quins records que m’han vingut a la memòria, quan zync, m’ha sol·licitat que analitzés la pàgina web de Destinia.com de Viatges a la Riviera Maya. He tingut el plaer d’haver pogut visitar aquella zona, d’això ja fa un grapat d’anys, quan de viatge de noces vaig anar a Mèxic.
Doncs anant per feina, entro a la pàgina en qüestió, i em quedo al·lucinada dels preus que hi veig, Val més que no us expliqui el que em va costar el viatge a Mèxic quan hi vaig anar... i aquests preus inclouen el règim de “Todo Incluido”, trasllats, allotjament en hotels fantàstics... be, s’ha d’afegir, com a tots els viatges, les taxes d’aeroport i carburant... però tot i això el preu resultant... és fantàstic, i des de la comoditat de casa, sense tenir que desplaçar-te a una agència de viatges, fer cua... perdre el temps... dins de la pàgina de Destinia, hi ha una pestanyeta, on hi ha guies de viatge que poden ajudar una miqueta més. La pàgina, és senzilla i hi ha un telèfon de contacte (cosa molt important) per si hi ha qualsevol consulta per resoldre.
El que us puc comentar, per experiència, és que és un viatge fantàstic, que jo personalment he de repetir, la gent de Mèxic, és encantadora, les platges son precioses, es menja molt be, els hotels solen tenir menjar internacional, però solen fer dies temàtics amb menjars típics que son.... per mi, el millor menjar del mon (soc gran fan de la cuina mexicana i del picant...)
Ja us penjaré fotos del meu viatge a aquesta zona, quan les trobi (i tingui ganes d'escanejar...no tenia càmera digital), veureu quines platges, ideals per bussejar i fer snorkel (molts peixos tenen uns colors tant vius....), aigua clara. A part de platja, hi ha coses molt interessants per visitar, si us agraden les pedretes i ruïnes (a mi m’encanten) no us podeu perdre la zona arqueològica de Tulum, a tocar del mar , és una meravella, em va encantar, i on, almenys quan vaig anar-hi jo, estava ple d’iguanes que s’hi posaven be per sortir a les fotos... també s’ha de visitar Xel-Ha, que és un aquari natural fabulós... i com no, Xcaret, un altre parc natural on fins i tot fan un espectacle nocturn...
Ah! M’estic animant recordant... em sembla que deixaré la pàgina de destinia.com oberta a veure si quan en Blade07 es posi davant de l’ordinador li entri nostàlgia i tornem a anar-hi.
Si voleu fer un viatge fantàstic, i amb els preus de Destinia... clickeu aquí







2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

,es super interessant, m'estic platejant seriosament fer aquest viatge en breu a través de destinia

Marc. ha dit...

De que va tot això? m'ho podeu explicar? Gràcies.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi