dijous, 22 de maig del 2008

Trànsit i Ballet....

"La policia municipal de trànsit de la ciutat de Timisoara, a Romania, rep classes de ballet.
El trànsit sempre és un caos i un maldecap per a tots plegats. És per això que s'han de buscar fórmules alternatives que facin passar millor l'estona als conductors atrapats als cotxes.
Això és el que han fet a la ciutat romanesa de Timisoara, on la policia ha començat a rebre classes de ballet per, d'aquesta manera, tenir un cert estil a l'hora de dirigir el trànsit.
No sabem si ho aconseguiran, però esperem que la cosa s'estengui a casa nostra ben aviat! "3xl.net


Quan he llegit això, m´ha vingut a la memòria, una imatge dels dirigidors del trànsit d'Andorra... que tenen una forma molt peculiar de fer la seva feina... Si algú no ha anat mai a Andorra, que prengui nota per quan hi vagi... és com una atracció turística veure amb quina gràcia i quin estil, dirigeixen els cotxes enmig d'un caos...

5 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

No se si encara ho fan a Andorra, però jo recordo que era molt curiós

Anònim ha dit...

Pos zi!!! El munipa´s d´Andora son extreballadors de Tele5...Tots maricons amb pluma!!!..no confondre amb gay´s o homosexuals que em mereixen tot el respecte.
Blade07

Marta ha dit...

Pues ya podían darle alguna clase de buenas maneras a los de Madrid, que son más bordes. El otro día se me caló el coche justo delante de uno que debia andar cabreado por estar dirigiendo el tráfico y me montó un pollo que casi salimos a guantazos, el muy chulo! lo que más me cabrea es que seguro que pensó eso de "mujer tenías que ser" que me pone de los nerviosss

Anònim ha dit...

Gomen kudasai.

Anònim ha dit...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi