divendres, 11 d’abril del 2008

'Vicky Cristina Barcelona' es veurà a Catalunya en català

"La nova pel·lícula de Woody Allen, 'Vicky Cristina Barcelona', rodada a la capital catalana i a Astúries l'estiu passat, s'estrenarà al setembre, i a Catalunya només es veurà en català o en versió original subtitulada.

La nova pel·lícula de Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona, rodada a la capital catalana i a Astúries l'estiu passat, s'estrenarà al setembre, i a Catalunya només es veurà en català o en versió original subtitulada, segons Jaume Roures, un dels accionistes de Mediapro, coproductora del film. "

Això és el que publica el diari Avui . Però us ho podeu creure?, jo no, o almenys als cinemes de Figueres, si hi ha la més remota possibilitat de que es pugui projectar la película en qualsevol idioma que no sigui català segur que ho faran.

2 comentaris:

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Crec que està molt bé això, caldria sempre tenir la ipció de triar, però als "CAT CINES" es veu de tot que no porti el "CAT" a davant. De totes maneres, crec que les pelis haurien de ser sempre en anglès i subtitulades, a molts llocs d'Europa ho fan i és una bona manera de practicar l'anglès que tan ens convé

Marta ha dit...

Yo también he leído algo sobre el riesgo de los biocombustibles, esta visto que no sabemos hacer nada sin que al final nos carguemos la naturaleza o perjudiquemos más de lo que arreglamos. Lo que les faltaba a los bosques.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi