divendres, 20 de novembre del 2009

Les Granotes...

Un grup de granotes viatjava pel bosc i dos van caure en un clot profund. Les altres es van reunir al voltant del clot. Al veure que el clot era molt profund, cridaven a les dues granotes que no valia la pena l’esforç i que es donessin per mortes.
Les dues granotes no van fer cas i van seguir tractant de saltar fora del clot amb totes les seves forces. Les altres insistien que els seus esforços serien inútils.
Finalment, una de les granotes va escoltar el que les altres deien i es va rendir. Es va desplomar i va morir.
L'altra granota va continuar saltant tan fort com li era possible. Les altres granotes continuaven cridant-li que no valia la pena seguir lluitant. Però la granota va saltar cada vegada amb més forces fins que va aconseguir sortir del clot.
Quan va sortir, les altres granotes li van dir:
"ens agrada que hagis aconseguit sortir, a pesar del que t’estavem dient".
La granota els va explicar que era sorda, i que va pensar que l'estaven animant a esforçar-se més per a sortir del clot.
Moralitat: La paraula té poder de vida i mort. Una paraula d'alè compartida amb algú que se sent desanimat pot ajudar a aixecar-lo al finalitzar el dia. Una paraula destructiva dita a algú que es trobi desanimat pot ser el que acabi per destruir. Anem amb compte amb el que diem. Una persona especial és la qual es dóna temps per a animar a uns altres.


A la NASA, hi ha un poster d'una abella, que diu així: "Aerodinàmicament el cos d'una abella no està fet per volar, el bo és que l'abella no ho sap"



Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

1 comentaris:

Marc. ha dit...

a frase final de la NASA no te desperdici.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi