dimarts, 9 de juny del 2009

Trucada Movistar

Avui he rebut un correu-e, que us transcric a sota, en clau d’humor, i, la propera vegada que em truquin els pesats de movistar, en comptes de penjar com faig habitualment, intentaré deixar anar aquestes preguntes... és que m’ha anat molt bé, llegir això, ja que precisament ahir , vaig estar “penjada” al telèfon, amb movistar, precisament per donar de baixa una de les línees de telèfon mòbil que tenim a l’empresa, exactament 53 minuts. Primer, esperar que algun operador contesti al telèfon, que és telefònica. Després d’identificar-te, intenten passar-te amb movistar... al cap d’una estona força llarga, contesta algú, que diu que és de movistar, i t’has de tornar a identificar, un cop han tornat a comprovar que ets la persona autoritzada per fer les gestions en qüestió de telèfons de l’empresa, et pregunten el motiu de la trucada, quan has explicat amb tot detall el que vols, que no és res més, que una adreça postal, per poder enviar per escrit que vols donar de baixa una línea de mòbil, t’intenten passar amb el departament de baixes.... al cap de molta estona de sentir la musiqueta, respon el departament que no correspon, però t’has de tornar a identificar, i intenten passar-te amb el departament de baixes.... quan ho aconsegueixes... resulta que a la senyoreta en qüestió, no li figuro com a persona autoritzada, que estrany, els altres tres em preguntaven directament pel meu nom, doncs bé, tornem a recitar-li totes les dades per què pugui comprovar-ho tot, i... resulta que ara si que li ha sortit una pantalleta amb el meu nom... ja tocava! Torno a demanar, si us plau una adreça postal per enviar per escrit la baixa del telèfon... comença a explicar-me promocions, i varis si em quedo la línea, jo segueixo reclamant l’adreça postal, i al final quan ja portava 50 minuts, perdo els nervis i li començo a dir de tot... i curta que em vaig quedar! Al minut 53 finalment em va engegar una gravació, on em donava l’adreça per poder-me donar de baixa... Ja era Hora! Ara els hauria de passar una factura pel temps que m’he passat penjada al telèfon sense currar!

Perquè no tingueu que perdre el temps (53 minuts) per aconseguir l’adreça postal per donar de baixa un telèfon movistar, soc tant generosa que us la deixo aquí escrita:

TELEFONICA MOVILES
APT.DE CORREUS 588
08080-BARCELONA

Aquí va l’acudit:

operadora de Telefònica (T) Vs Un ciutadà exemplar (CE)

(CE) -Hola?
(T)- Bon dia, vostè és el titular de la línia?
(CE)- Sí, sóc jo mateix
(T)-Em pot dir el seu nom per favor?
(CE)- Pep
(T)- Senyor Pep, el truco de Movistar per oferir-li una promoció consistent en la instal•lació d'una línia addicional a casa seva, on vostè tindrà dret a...
(CE)-Disculpi la interrupció Senyoreta, però, exactament qui és vostè?
(T)- El meu nom és Silvina Maciel, de Movistar i estem trucant...
(CE)-Silvina, disculpi'm, però per la nostra seguretat m'agradaria comprovar algunes dades abans de continuar la conversa, li importa?
(T)- No tinc problemes senyor
(CE)-Des que telèfon em truca? A la pantalleta només posa "NUMERO PRIVAT"
(T)- L'intern meu és el 1004
(CE)-Per quin departament de Movistar treballa?
(T)- Telemarketing Actiu
(CE)-Em podria donar el numero de treballadora de Movistar?
(T)- Senyor, disculpi, però crec que tota aquesta informació no és necessària...
(CE)-Llavors lamentablement hauré de penjar, perquè no tinc la seguretat de parlar amb una treballadora de Movistar
(T)- Però jo li puc garantir...
(CE)-Miri Silvina, cada vegada que jo truco a Movistar, abans de poder començar qualsevol tràmit, estic obligat a donar les meves dades a tota una legió d'empleats...
(T)- Està bé Senyor, el meu numero és el 34591212
(CE)- Un moment mentre ho verifico, no es retiri Silvina...
(Dos minuts)
(CE) -Un moment per favor, tota la gent a casa es troba ocupada....
(Cinc minuts)
(T)- Senyor?
(CE)- Un moment per favor, tota la gent a casa es troba ocupada....
(T)-Però... Hola Senyor...!
(Ni cas??..)?????
(CE)-Sí Silvina, gràcies per l'espera, els nostres sistemes estan una mica lents avui... Quin era l'assumpte de la seva trucada?
(T)- El truco de Movistar, estem trucant per oferir-li la nostra promoció "Línia Addicional", en la qual vostè té dret a l'ús d'altra línia a molt baix cost. Vostè estaria interessat Pep?
(CE)- Silvina, li vaig a comunicar a la meva dona, que és l'encarregada de la secció d'adquisició de productes tècnics de la casa; per favor, no es retiri.
(Col•loco l'auricular del telèfon davant d'un reproductor de cd i poso el CD de Caribe Mix 2004 amb el Repeat activat)
Després de 2 MINUTS!!!,
(CE)-la meva dona (D) atén el telèfon
(D)- Disculpi per l'espera, em pot dir el seu telèfon doncs a la pantalleta només apareix "NUMERO PRIVAT".
(T)- 1004
(D)-Gràcies, Amb qui estic parlant?
(T)- Amb Silvina
(D)-Silvina que?
(T)- Silvina Maciel (ja demostrant certa irritació en la veu)
(D)-Quin és el seu numero de treballadora de Movistar?
(T)- 34591212 (mes irritada encara)
(D)-Gràcies per la informació Silvina, que puc ajudar-la?
(T)- La truco de Movistar, estem trucant per a oferir-li la nostra promoció "Línia Addicional", en la qual vostè té dret a altra línia. Estaria interessada?
(D)-Vaig a ingressar la seva sol•licitud en el nostre programa de Noves Adquisicions i dintre d'alguns dies ens contactem amb vostè. Pot anotar el numero d'ingrés al programa per favor?... hola?, hola?
(T)- TU, TU, TU, TU,....



Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un post boníssim!!!

Demà provaré de fer-ho a veure que passa...

Anònim ha dit...

És lògic, és per la llei de protecció de dades, que ens empara a tots. Si no verifiquessin qualsevol persona podria fer-se passar per un altra i llavors ens queixariem.

El número d'empreses no és el 1004 (és per a particulars), ni tampoc el de movistar i movistar empreses, per això van haver d'anar transferint de departament en departament, ja que no es va triar el telèfon adeqüat.

La trucada, per cert, a diferència d'altres companyies, és totalment grauïta.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi