dijous, 18 de juny del 2009

The Singular Kitchen

Avui m’han sol•licitat via zync.es que analitzi la pàgina de http://www.thesingularkitchen.com/ que vindria a ser quelcom com La cuina Singular, i efectivament, quan entres a la pàgina web, ja veus que no es tracta només de mobles de cuina, és més, és disseny, és atrevit...no saps per on començar, des mobles de cuina de luxe, fins a gran luxe, i una secció de cuines exclusives, que son una meravella.
Hi ha cuines per tots els gustos i colors, segur que en trobes alguna que s’adapta a tu.
Tens la opció de dissenyar la teva pròpia cuina amb el planificador de cuina on-line que t’ofereixen. En el planificador de cuina pots començar de zero, o carregar un disseny que ja tinguis. Després tries l’estil de cuina que vols: funcional, modern o clàssic, i a començar... tries els mobles de cuina que més t’agradin, i els col•loques , també ho fas amb els electrodomèstics, i quan estàs et dóna el pressupost... així de senzill.
Els mobles de cuina, es veuen d’una gran qualitat, i amb uns acabats fantàstics. Es pot triar fins a 100 colors per fer la cuina totalment personal. Jo m’he quedat enamorada d’unes quantes, i no sabria quina triar.
Hi ha ofertes constants, i la possibilitat de poder finançar els mobles de cuina fina a 7 anys. Hauré de començar a pensar de canviar la cuina de casa, que me n’he adonat de que ja està una mica desfasada, i canviar-la per una de més moderna i funcional. He provat amb el dissenyador de cuines i podria canviar el meus mobles de cuina posant-ne de més pràctics i distribuïts d’una altre manera, amb disseny i color més modern, per menys del que em pensava, i em quedaria una cuina més àmplia i útil (ara tinc una cuina relativament força gran, però molt mal distribuïda).
Mai m’hauria pensat que fos tant fàcil i ràpid dissenyar una cuina. Prova-ho.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

quines cuines

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi