dimarts, 1 de gener del 2008

BON ANY NOU A TOTHOM




Un any acaba, un altre comença, cada 31 de desembre, solem fer un repàs de com ha estat l'any que estem a punt de deixar, i fem propòsits per canviar o millorar les coses, per l'any nou que te que entrar....quan passem llista del que hem aconseguit, ens adonem que han quedat moltes coses per fer, i les apuntem a la llista de bones intencions per al nou any.



El que s'ha de fer, és començar amb bon peu l'any, nosaltres, vam anar, com cada any, a sopar a casa d'en joan i l'Anna a Llers. Com sempre, ens ha sobrat menjar... Doncs, com sempre... ens ho menjarem d'aqui a uns dies, i tornarem a fer un altre sopar... En Jordi, l'Anna i jo, vam sopar primer amb els nens (Jordi, Xavi, Marc i Gerard), i vam ressopar a les 11 quan va arribar en Joan de treballar, vam menjar els raïms com és tradició, vam fer soroll amb els espantavelles , tirar serpentines, inflar globus.... molt divertit. Una bona manera de començar l'any.



Us desitjo de tot cor que tingueu un FELIÇ 2008!!!

3 comentaris:

Shushi Marina ha dit...

Bon any! i gràcies pels vostres comentaris al meu blog!! ptoneeeets!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

vaja troneres estan fets aquests nanos

Marta ha dit...

Feliz año guapa!!! Nuestros mejores deseos para este año recién estrenado. Ya veo que lo recibisteis muy divertido, a ver si el resto va igual.
Un beso muy fuerte

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi