dimarts, 25 de desembre del 2007

Ahir vam fer cagar el tió

Ahir al vespre, com ja és tradició a casa, abans del fantàstic sopar que prepara la meva mare, vam fer cagar el tió. Els nens, estàven molt emocionats, el tió es va portar molt be, primer va cagar unes panderetes, per poder cantar millor les nadales davant del pessebre, va portar vi i torrons, i molts juguets per en Jordi i en Xavi, i altres regalets per la resta: la iaia, el Tete, la Lídia, en Jordi i també alguna coseta em va cagar a mi. A casa quan caga el tortell (que aquest cop venia acompanyat de pernils) es que ja s'ha acabat, i podem començar a sopar (en Ramon va arribar tard, però va arribar). Els nens, no sabien per on començar a jugar... estaven massa emocionats, en xavi seguia mirant sota la manta del tió per veure si quedava alguna cosa més. És molt divertit.




En Acabar de sopar, els nens estaven massa cansats i nosaltres vam anar cap a casa, la resta, van anar cap a Llançà a la tradicional missa del Gall (la missa del Gall de Llançà és molt bonica, tota l'esglèsia està envoltada d'una mostra de pessebres fantàstica). Després de la missa del gall, i com és tradició (llàstima que no hi vam poder anar) a fer ressopó a casa la tia, on allà s'hi reuneix tothom.
Avui Sant tornem-hi, el tió passarà abans de dinar per casa dels sogres, més regals, més nadales, més cops de bastó, i en acabat, més Menjar!!!!
A la tarda, per agafar-ho amb una mica de tranquilitat, potser anirem al Pessebre vivent de Llers (a les 6 o a 3/4 de 7) i després a la Quina de Llers (a 2/4 de 8).


Quin Nadal més Atrafegat!!!!

2 comentaris:

Marta ha dit...

Pero que divertidas son vuestras navidades!!! Tenéis un montón de tradiciones muy divertidas, las caras de los enanos viendo al tió cagando regalos, me imagino que divertido, seguro que os compensó el no poder ir después a la misa del gallo. Con las ganas que yo tengo de tener un enano, y no me doy ni cuenta de lo bien que vivo ahora!!! Un beso y feliz final de agetreado día navideño

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

el ressopó va estar de conya, 4 quilos de llagostins enormes fesquíssims, pollastre de pagès farcit, consomé, totell, vins, caves, garnatxa, moscatell, ... i la iaia amb la ratafia.

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi