dimecres, 26 de setembre del 2007

Ànims SuperDani


Després de l'ensurt que ens va donar en Dani, de moment els que gaudim veient com pilota aquest noi, podem estar tranquils, segons la pàgina de repsol, no ens hem de preocupar:
Les proves mèdiques fetes a Dani Pedrosa descarten fractures
Dani Pedrosa ha passat un nou reconeixement mèdic per saber l'abast de la lesió que va fer-se diumenge en la caiguda durant el Gran Premi del Japó, després que les primeres proves realitzades al circuit de Motegi no determinessin un diagnòstic clar.
El pilot del Repsol Honda Team s’ha sotmès a una exploració mèdica i les pertinents radiografies que han desvetllat l'absència de fractures. Pedrosa sofreix una artritis postraumàtica amb inflamació en l'os del dit polze del peu esquerre, és per això que haurà de romandre en repòs durant aquesta setmana i seguir tractament amb antiinflamatoris i fisioteràpia.
En paraules del mateix Dani Pedrosa, “el més important era assegurar-nos que no hi havia res trencat, perquè realment ho pensava pel dolor que em feia. Ara cal esperar que el tractament faci efecte, pugui tornar a l'entrenament físic la pròxima setmana i que estigui recuperat per a la pròxima carrera a Austràlia.”

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar algun comentari?... Gràcies

 
Elegant de BlogMundi