divendres, 26 de juny del 2009

Un bar de Cullera permet insultar els cambrers per desfogar-se de la crisi

València.- Dos joves emprenedors han inaugurat a la localitat turística de Cullera (València) un bar en què els clients poden insultar els cambrers, amb la finalitat que puguin "desafogar-se en temps de crisi".

Segons han indicat els amos del negoci, Bernard Mariusz i Michal Lotocki, tots dos d'origen polonès, si un insult els sembla "original i divertit", el client obtindrà una consumició gratis.

Mariusz ha manifestat que la idea ha sorgit perquè la gent està "estressada amb la crisi" i així podrien venir al bar "per desafogar-se" i evitar "deixar anar les bronques a la família".

"¿I la teva família, bé?"

Els clients insulten en espanyol, en polonès, en francès i en romanès, segons ha comentat Mariusz, que ha afegit que els contesta, en to de broma, amb la pregunta "¿I la teva família, bé?".

Un dels primers clients del bar, Antonio Ossa, creu que la iniciativa és "una bona idea", ja que "quan véns de la feina pots dir quatre animalades i quatre paraulotes com cabró, idiota o tonto".

Segons una altra de les clientes, Mari Luz Pérez, el bar ofereix la possibilitat de "parlar en confiança amb tothom" i alhora permet de tant en tant exclamar "Que cabró que ets".

Opinions negatives

Pel que fa a les valoracions d'aquesta iniciativa que fan els veïns de Cullera que no freqüenten el bar hi ha opinions per a tots els gustos, tot i que la majoria són de caràcter negatiu.

Alguns accepten la idea sempre que es faci des del respecte als cambrers i per tal de "desestressar-se", mentre que a altres directament no els sembla una bona iniciativa, "ja que es comença per aquí i s'acaba fent ús de la violència".

Font: EFE

18-06-2009

Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

dimarts, 23 de juny del 2009

Faig anys!




Avui, estic deprimida.... faig un any més... ja en tinc 35. ... snif, snif..
Però una cosa positiva, és que tothom (encara que no s'ho pensin) celebra el meu aniversari... Revetlla de Sant joan! Moltes gràcies a tots els que us heu recordat de mi. un petó.


Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

dilluns, 22 de juny del 2009

Camaleó canviant de color

quin bitxo més curiós, canvia de color depenent de les ulleres que li posen a sota...


Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

divendres, 19 de juny del 2009

MÉS INVENTS ORIGINALS

Cada vegada em sorpren més la imaginació de moltes persones...

*Sabates amb el taló plegable. Depenent de cada ocasió...

*Cullera Avió per nens. Quina mare no ha intentat fer creure a un bebè que una simple cullera era un avió...
*Puzzle despertador. Si no fas el puzzle no es para...

*Guants amb conexió USB. S'han acabat les mans fredes a l'hivern!




*Rellotge Recordatori. El dia assenyalat comença a cremar....



I... ara venen els que son una mica més inclassificables però, poden tenir la seva utilitat...
*Calçotets guarda diners. Ningú gosaria rebuscar aquí dins...


Sabates ratolins i sabates peix. no se per què serveixen però son força desagradables...

*Separador de clares d'ou. un xic fastigòs, però divertit...




















Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

dijous, 18 de juny del 2009

The Singular Kitchen

Avui m’han sol•licitat via zync.es que analitzi la pàgina de http://www.thesingularkitchen.com/ que vindria a ser quelcom com La cuina Singular, i efectivament, quan entres a la pàgina web, ja veus que no es tracta només de mobles de cuina, és més, és disseny, és atrevit...no saps per on començar, des mobles de cuina de luxe, fins a gran luxe, i una secció de cuines exclusives, que son una meravella.
Hi ha cuines per tots els gustos i colors, segur que en trobes alguna que s’adapta a tu.
Tens la opció de dissenyar la teva pròpia cuina amb el planificador de cuina on-line que t’ofereixen. En el planificador de cuina pots començar de zero, o carregar un disseny que ja tinguis. Després tries l’estil de cuina que vols: funcional, modern o clàssic, i a començar... tries els mobles de cuina que més t’agradin, i els col•loques , també ho fas amb els electrodomèstics, i quan estàs et dóna el pressupost... així de senzill.
Els mobles de cuina, es veuen d’una gran qualitat, i amb uns acabats fantàstics. Es pot triar fins a 100 colors per fer la cuina totalment personal. Jo m’he quedat enamorada d’unes quantes, i no sabria quina triar.
Hi ha ofertes constants, i la possibilitat de poder finançar els mobles de cuina fina a 7 anys. Hauré de començar a pensar de canviar la cuina de casa, que me n’he adonat de que ja està una mica desfasada, i canviar-la per una de més moderna i funcional. He provat amb el dissenyador de cuines i podria canviar el meus mobles de cuina posant-ne de més pràctics i distribuïts d’una altre manera, amb disseny i color més modern, per menys del que em pensava, i em quedaria una cuina més àmplia i útil (ara tinc una cuina relativament força gran, però molt mal distribuïda).
Mai m’hauria pensat que fos tant fàcil i ràpid dissenyar una cuina. Prova-ho.


dimecres, 17 de juny del 2009

Invents més que útils

La majoria de les coses que tenim per casa, son inútils... però n'hi ha d'altres que poden facilitar la vida... o si més no, fer-nos riure.
aquí a sota, deixo unes imatges d'invents graciosos i útils...

*Cinturó medidor: útil per comprovar si ens hem engreixat o aprimat...

*Llençols mètrics: qui ocupa més espai en el llit?


*Escales calaix: bona idea per guardar coses, aprofitant l'espai...

*Esponja micròfon:... pels que canten a la dutxa...



*Got ergonòmic: ja no relliscarà...
*Butaca llibreria: per tenir a ma tots els llibres, aprofitant l'espai...

* Tassa porta-galetes: per esmorzars compactes...










Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

dimarts, 9 de juny del 2009

Trucada Movistar

Avui he rebut un correu-e, que us transcric a sota, en clau d’humor, i, la propera vegada que em truquin els pesats de movistar, en comptes de penjar com faig habitualment, intentaré deixar anar aquestes preguntes... és que m’ha anat molt bé, llegir això, ja que precisament ahir , vaig estar “penjada” al telèfon, amb movistar, precisament per donar de baixa una de les línees de telèfon mòbil que tenim a l’empresa, exactament 53 minuts. Primer, esperar que algun operador contesti al telèfon, que és telefònica. Després d’identificar-te, intenten passar-te amb movistar... al cap d’una estona força llarga, contesta algú, que diu que és de movistar, i t’has de tornar a identificar, un cop han tornat a comprovar que ets la persona autoritzada per fer les gestions en qüestió de telèfons de l’empresa, et pregunten el motiu de la trucada, quan has explicat amb tot detall el que vols, que no és res més, que una adreça postal, per poder enviar per escrit que vols donar de baixa una línea de mòbil, t’intenten passar amb el departament de baixes.... al cap de molta estona de sentir la musiqueta, respon el departament que no correspon, però t’has de tornar a identificar, i intenten passar-te amb el departament de baixes.... quan ho aconsegueixes... resulta que a la senyoreta en qüestió, no li figuro com a persona autoritzada, que estrany, els altres tres em preguntaven directament pel meu nom, doncs bé, tornem a recitar-li totes les dades per què pugui comprovar-ho tot, i... resulta que ara si que li ha sortit una pantalleta amb el meu nom... ja tocava! Torno a demanar, si us plau una adreça postal per enviar per escrit la baixa del telèfon... comença a explicar-me promocions, i varis si em quedo la línea, jo segueixo reclamant l’adreça postal, i al final quan ja portava 50 minuts, perdo els nervis i li començo a dir de tot... i curta que em vaig quedar! Al minut 53 finalment em va engegar una gravació, on em donava l’adreça per poder-me donar de baixa... Ja era Hora! Ara els hauria de passar una factura pel temps que m’he passat penjada al telèfon sense currar!

Perquè no tingueu que perdre el temps (53 minuts) per aconseguir l’adreça postal per donar de baixa un telèfon movistar, soc tant generosa que us la deixo aquí escrita:

TELEFONICA MOVILES
APT.DE CORREUS 588
08080-BARCELONA

Aquí va l’acudit:

operadora de Telefònica (T) Vs Un ciutadà exemplar (CE)

(CE) -Hola?
(T)- Bon dia, vostè és el titular de la línia?
(CE)- Sí, sóc jo mateix
(T)-Em pot dir el seu nom per favor?
(CE)- Pep
(T)- Senyor Pep, el truco de Movistar per oferir-li una promoció consistent en la instal•lació d'una línia addicional a casa seva, on vostè tindrà dret a...
(CE)-Disculpi la interrupció Senyoreta, però, exactament qui és vostè?
(T)- El meu nom és Silvina Maciel, de Movistar i estem trucant...
(CE)-Silvina, disculpi'm, però per la nostra seguretat m'agradaria comprovar algunes dades abans de continuar la conversa, li importa?
(T)- No tinc problemes senyor
(CE)-Des que telèfon em truca? A la pantalleta només posa "NUMERO PRIVAT"
(T)- L'intern meu és el 1004
(CE)-Per quin departament de Movistar treballa?
(T)- Telemarketing Actiu
(CE)-Em podria donar el numero de treballadora de Movistar?
(T)- Senyor, disculpi, però crec que tota aquesta informació no és necessària...
(CE)-Llavors lamentablement hauré de penjar, perquè no tinc la seguretat de parlar amb una treballadora de Movistar
(T)- Però jo li puc garantir...
(CE)-Miri Silvina, cada vegada que jo truco a Movistar, abans de poder començar qualsevol tràmit, estic obligat a donar les meves dades a tota una legió d'empleats...
(T)- Està bé Senyor, el meu numero és el 34591212
(CE)- Un moment mentre ho verifico, no es retiri Silvina...
(Dos minuts)
(CE) -Un moment per favor, tota la gent a casa es troba ocupada....
(Cinc minuts)
(T)- Senyor?
(CE)- Un moment per favor, tota la gent a casa es troba ocupada....
(T)-Però... Hola Senyor...!
(Ni cas??..)?????
(CE)-Sí Silvina, gràcies per l'espera, els nostres sistemes estan una mica lents avui... Quin era l'assumpte de la seva trucada?
(T)- El truco de Movistar, estem trucant per oferir-li la nostra promoció "Línia Addicional", en la qual vostè té dret a l'ús d'altra línia a molt baix cost. Vostè estaria interessat Pep?
(CE)- Silvina, li vaig a comunicar a la meva dona, que és l'encarregada de la secció d'adquisició de productes tècnics de la casa; per favor, no es retiri.
(Col•loco l'auricular del telèfon davant d'un reproductor de cd i poso el CD de Caribe Mix 2004 amb el Repeat activat)
Després de 2 MINUTS!!!,
(CE)-la meva dona (D) atén el telèfon
(D)- Disculpi per l'espera, em pot dir el seu telèfon doncs a la pantalleta només apareix "NUMERO PRIVAT".
(T)- 1004
(D)-Gràcies, Amb qui estic parlant?
(T)- Amb Silvina
(D)-Silvina que?
(T)- Silvina Maciel (ja demostrant certa irritació en la veu)
(D)-Quin és el seu numero de treballadora de Movistar?
(T)- 34591212 (mes irritada encara)
(D)-Gràcies per la informació Silvina, que puc ajudar-la?
(T)- La truco de Movistar, estem trucant per a oferir-li la nostra promoció "Línia Addicional", en la qual vostè té dret a altra línia. Estaria interessada?
(D)-Vaig a ingressar la seva sol•licitud en el nostre programa de Noves Adquisicions i dintre d'alguns dies ens contactem amb vostè. Pot anotar el numero d'ingrés al programa per favor?... hola?, hola?
(T)- TU, TU, TU, TU,....



Si t'ha agradat aquest post vota'm al top catalàTOP CATALÀ

 
Elegant de BlogMundi